En ole jostain syystä täysin ylpeä tähän... Mathias ei näytä siltä miltä pitäs... mikään ei näytä siltä miltä pitäs... whatever.

No Kuinka tällaiseen hahmoon sitten päädyttiin? miksi mathias näyttää siltä kuin näyttää?

No, usko pois mutta ei ollut mikään helppo keksiä tätä jätkää... Ystävien kanssa mesen kautta keskusteltiin aiheesta ja yritettiin keksii vaikka ja mitä. Vaihte ehtoina päähenkilöksi olivat mm Hän:

Ja hän:

Sillä ystävättäreni tahtoi, noh, nörtin, jolla on lasit, kauluspaita, pillihousut, ja sekanen tukka. Ja mitä kaikkea se listasikaan? Kokeilin toteuttaa vaikka mitä (sketchejä oli päälle 30 kaikki erilaisia, ja kaikki jyrättiin. tossa on vain 2 mahdollsita). Itse en olisi tuon näköisia tahtonutkaan, muistuttavat liikaa hannaa. Tahdon hahmokseni kuitenkin ihan oman hahmon ja sillee...

Ekan hahmon tukan nyysin työpariltani. Hohoo.

Mutta sitten keksusteluun tuli mukaan myös toinen jeppe joka kuunteli kun uikutin tuskissani enkä keksinyt mitään. parilal viivalla se sutas normaalin pulliaisen (jonkalaisen minä tahtoisin sarjikseen) ja minä sitten sitä hioin. Tässä on loppu tulos. Ensimmäisestä kuvasta unohtui hahmolta pisamat btw.

Ja koska tämä on mese keskustelu, ei mitään voi tehdä oikeesti vakavissaan...

Ja näin syntyi Mathias! Kiitos!