Köh, siis joo.

Ystäväni lähti kotiin viikko sitten. Siskoni tuli tänne tosin vähän ennen hänen lähtöään, joten en ole täällä yksin.  Eli duunia painan vieläkin. On vähän eristynyt olo ahvenanmaalla kun ei ole ystäviä täällä, mutta kyllä se tästä. Kiitos jumalalle messengeristä.

Ja voi kyllä työ on ollut raskasta. Jalat laulavat Hoosiannaa, joten uskon että on tullut jotain tehtyäkin. Tai anakin olisi parasta olla, tämä tuska on pakko tulla hyvitetyksi jollain! Onneksi tästä kilisee rahaa sisään. Ei tätä muuten jaksais.

Viikonloppuna ois joku netin välinen tapahtumaki mitä varten pitäis repiä langaton netti jostain... oiskohan maarianhaminasa netti kahvilaa.. hmm... pitää katella.

Mut ei mul muuta oikee. Oon kirjotellu yhtä uutta tarinaa ihan kieli solmussa, ja osmosis jones leffan oon kattonuy jo usiampaan otteeseen. Aika kuluu mukavasti koneella datatessa.

Olen jo kaipaillut sitä wacomia... Itseasiassa, nyt täällä onnessa kyllä kelpaisi se trustin paskakin. Mesen paintilla ja kannettavan hiirellä piirtäminen on tayttä perseilyä!

Mutta koska minulla ja JadeYasminilla oli tylsää, niin tottakai me sähläsimme jotain tällä rakkaalla kullallamme, mesen paintilla. Kaikki jokka on viivankaan siihen vetäisseet tiedättte millainen paholaisen jälkikasvu se on. Ei aina lähetä viestiä ollenkaan, kumoaminen on myytti joka joko otimii tai ei, ja kumittaminen pyyhkii pois koko viivan. Jälkikin on hyvinn tökeröä. Pitääkö jatkaa vai pystyttekö samaistumaan?

No, idea oli tämä: Piirrettiin taysin randomia skeidaa sydämmemme kyllyydestä, keskustelimma chaissea, ja piirsimme mitä mieleen ensimmäisenä tuli.

Olihan tua hauskaa ja tylsyyden se tappoi tehokkasti. Nyt, nauttikaa messenger paintin tarjoamasta Thraxin silmästä ja ozzyn seksikkäästä selästä...

Pakko sanoa että messenger paintin luamaksi tää silmä on kyl melko hyvän näkönen... Om nom nom, I can has some of that plz?

Ja nyt kun ollaan sillä "I can haz.." Kannalla, niin gimme some of dat ass! Selkäki kelpaa mutta... Om nom, please, I can haz?

Paint raiskas siltä sen käsirauddat jonnekki... hmmm... se kumoaminen varmaan aatteli olla myyteistä se kaikkein rasittavin, joka ensin poistaa koko kuvan, ja kun saat sen takaisin se poistaa randomin yksityiskohdan kuvasta. KIITOS MESEN PAINT SIIS NIIN VI*USTI!

Mutta tosiaan. Siinä teille kuun kuva dosage. En oikeesti pääse piirtään ku ei oo kunnon matskuja (koneella ei oo piirto-ohjelmia) Tai laitteita (ei piirtopöytää, ja käsinkään piirto ei paljua auta ku scannerii ei oo) joten täää mesen paint saa olla parasta mitä irtoaa. Sori ihan hirveesti.

Kauankohan tää mun duuni viel kestää... ois kiva päästä hakkaan Left4Deadia taas vaihteeksi... Kazhiru out!