Ääh, en millään jaksais ruveta kääntään suomeksi tota pitkää sepustustani... Pitkä tarina lyhyäne (jos pitkö versio kiinnsotaa, lukekaa englanniksi Livejounralistani tai vaikka deviantista, yks synti).

Mulla ei oo elämää koulun ja työn ohellä -> tylsää -> saamaton olo kun en tee mitään -> pakko panostus kaikkeen, piirtäminen ym kirjottaminen -> kavereille angstays mesessä aiheessa -> tylsistyminen taas ja randomin crackin piirtäminen mesen paintilla -> mesen paint kylvää pahan siemeniä mieleen -> simemenistä kasvaa petoja jotka pesee mielen ja pistää tekemänä kaikke skeidaa.

Tässä kasa hyviä esmierkkejä.

Viikonlopun uttern tylsyys kohtaus johti Tunacornin syntymiseen. Eli kun oli tylsää ja keskustelin kaverin kanssa paskaa, piirsimpä tämän:

Ja voihan helevetti. Jeesus päätti että tossahan on ihana pikku ihminen jota voi kusettaa ihan onenssaan linssiin viilaten, joten se esittelu mulle nettisivun SQUIBY suurimpiirtein samana viikonloppuna...

Squiby on netti sivu jonen voi itse tehdä adoptoitavia virtuaali lemmikkejä... ja no... niimpäis tein tuunacornista adoptoitavan virtuaalilemmikin.

Tässä tulos:

Käykää klikkaan sitä, lol.

 


Click Me!

 

Ja... Mitäs lisäksi.

No, Eilen sattui lisää tylsyys kohtauksia, joten tämän mesen instant keskustelut saivat aikaan.

Hanan is not a boys name hannan

Sekä jotain... tällaista...

Ja voihan hyssykät. Tämä örkki ei antanut periksi vaan kotntasi tiensä elämääni ja minä menin ja nimesin sen Robertiksi.

Ja voihan kukka. Tänään minä sitten piirsin Robertille ihan oman sarjakuvansa. Tämä tulee olemaan jatkuva strippi sarjis jonka sivut tulee olemaan taysin sattukman varaisia ja ruutujakin tulee olemaan jossain 1 -ja äärettömän välillä. Lukekaa Deviantartista lisää. Tässä ei toistaiseksi ole juonta, mutta ehkä se sieltä vielä joskus syntyy... Maybe.

Että on siinä jotain saanu tehtyä tänki viikon aikana... Herran jestäs mä tarcitsen elämän... oikeesti... *face palm*